Biserica Neagră din Braşov

Evenimente

Evenimente și Noutăti 

 

„Bebeluși în patru labe”

Grupa „Bebeluși în patru labe” a urat bun-venit noilor membrii pentru anul 2016/17!

„Bebeluși în patru labe” se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 luni și 3 ani, membri ai comunității evanghelice. Această grupă a luat ființă din dorința de a le oferi și celor mai mici activități de relaționare și socializare care să îi ajute să se formeze și să facă parte din grupul nostru comunitar; din dorința de a facilita cunoașterea părinților și comunicarea dintre și cu aceștia. 
„Bebeluși în patru labe” este în primul rând o comunitate de sine-stătătoare a copiilor, și în același timp se dorește a fi un liant între părinți și copii, între familiile lor și biserică. Timp de o oră pe săptămână, prin activități muzicale, dansante, ludice și motrice, cei mici își dezvoltă toate abilitățile dar, învață în același timp, și despre semnificația religiei evanghelice. 
Ora se desfășoară după exemplul: 
- Sosire / Primire
- Urare de bun-venit 
- Jocuri libere
- 3 – 4 cântece motrice 
- Rugăciune și cântece religioase 
- Povești, jocuri, pictură / desen, lucru manual 
- Cântec de mulțumire înainte de masă
- Cântec de La revedere 
Prima grupă a „Bebelușilor în patru labe” a luat ființă în 2010 la inițiativa Annei Demuth și cu ajutorul lui Edith Schlandt. În acest an, coordonatoarea proiectului este Gabriela Schlandt și datorită numeroaselor solicitări s-au înființat chiar 2 grupe deja complet ocupate. 
Pentru anul 2017/18 vă invităm să vă înscrieți din timp, cu cel puțin 6 luni înainte de formarea grupelor (septembrie 2017)

<- Back to: Evenimente