Biserica Neagră din Braşov

Casetă tehnică

Publicat de
Biserica Evanghelică C.A. Braşov
Evangelische Kirche A.B. Kronstadt (Honterusgemeinde)
Curtea Johannes Honterus 2
500025 Brasov

Redactare şi design
Peter Simon
Mail: peter.simon@brasovia.ro

Realizare tehnică şi punere în funcţiune
CUBUS ARTS

Conţinutul ofertei online
Biserica Evanghelică C.A. Braşov, în calitate de ofertant, este responsabilă pentru propriul conţinut. Responsabilitatea conţinutului articolelor publicate de alţi autori al căror nume este menţionat la finalul articolului, revine acestora din urmă.

Biserica Evanghelică C.A. Braşov nu garantează pentru actualitatea şi corectitudinea informaţiilor prezentate, și nici pentru exhaustivitatea acestora. Reclamaţii împotriva Bisericii Evanghelice C.A. Braşov, care se referă la daune materiale sau imateriale, rezultate din utilizarea sau neutilizarea informaţiilor oferite, respectiv utilizarea unei informaţii greşite sau incomplete, nu sunt valabile în măsura în care Biserica Evanghelică C.A. Braşov nu le-a cauzat în mod voit, demonstrabil sau din motive de neglijenţă.

Conţinutul siteurilor Bisericii Evanghelice C.A. Braşov au fost cercetate şi implementate cu mare atenţie. Cu toate acestea, nu sunt excluse greşeli în procesul de elaborare. Dacă aveţi întrebări sau indicaţii referitoare la siteul nostru, vă rugăm să ni le comunicaţi la adresa de contact.

 

Linkuri şi trimiteri

Biserica Evanghelică C.A. Braşov declară în mod explicit faptul că, la vremea introducerii linkurilor către alte pagini, conţinutul acestora nu conţinea materiale ilegale. Biserica Evanghelică C.A. Braşsov nu are nicio influenţă asupra conţinutului şi formei paginilor adiacente. De aceea, ea se distanţează explicit de toate conţinuturile siteurilor adiacente sau către care face trimitere şi în care a fost adăugat conţinut ilegal după introducerea linkurilor.